Повна машина п'яних чоловіків: поліцейські встановлюють, хто був за кермом під час ДТП (ФОТО)

Аварія сталася поблизу села Малинськ

Двоє осіб травмувалися в ДТП на Рівненщині. Аварія сталася напередодні поблизу села Малинськ. Там зіткнулися МАН та легковик «Ford Mondeo». 

Відомо, що після удару вантажівка 46-ти річного кермувальника загорілася, вогонь повністю знищив кабіну автомобіля. Також пошкоджені лісоматеріали, які перевозилися МАНом.

У салоні легковика перебувало четверо осіб, усі чоловіки мали ознаки алкогольного сп'яніння. 43-річного та 35-річного чоловіків із переломами та забоями госпіталізували до лікарні.

 

Ще одного 41-річного чоловіка відпустили одразу після надання медичної допомоги. З ними була 38-річна односельчанка, вона не постраждала.

Хто перебував за кермом легковика поки не відомо. Обставини ДТП встановлюють слідчі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень