Повернуть втрачене кохання: знаки Зодіаку, які вже у вересні зійдуться з колишніми

Хто потрапив до списку?

Рак

Представники цього знака завжди знають, як утримати поряд людей, які їм дорогі, навіть після того, як вони пішли з їхнього життя. Тому Ракам буде досить просто повернути колишнього коханого у вересні, особливо якщо вони вірять, що кохання не зникло, а просто чекає вдалого моменту для повернення. І возз'єднання може стати другим шансом, на який сподівався як Рак, так і його партнер.

Діва

Діви довго аналізували, що пішло не так у їхніх минулих відносинах. І у вересні вони зрозуміють, що так і не знайшли однозначної відповіді, бо почуття до експартнера не пройшли. На представників цього знака чекає серйозна розмова, яка стане вирішальною у їхніх стосунках з колишнім чи колишньою. І, швидше за все, вони вирішать, що варто спробувати вдруге і рухатися далі разом.

Скорпіон

Є велика ймовірність того, що шляхи Скорпіонів та їх колишніх перетнуться у вересні. І цілком імовірно, що вони зрозуміють, що почуття не минули. Пристрасть та хімія змусить людей, народжених під цим знаком, зробити перший крок. І якщо людина все ж таки повернеться в їхнє життя, то це тому, що так судилося. Скорпіонам варто добре про це подумати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень