Поведінка господаря, яку коти не пробачають 

І перестають бути милими та лагідними муркотиками

Якщо йдеться саме про таку зміну поведінки котика, то винен, швидше за все, господар. Кішка навряд чи буде просто так перетворюватися з друга на ворога. Тож які вчинки коти не пробачають?

Коти неймовірно відчувають неповагу до себе, адже це дуже горді створіння. Тож зневажливе ставлення до себе вони не пробачають.

Власники знають, що постійно чіплятися до кішки не можна: у тварини має бути особистий простір і час відпочинку. Але й постійно ігнорувати кота теж не варто. Якщо господар не помічає свою кішку цілодобово, то ні до чого доброго це не приведе. З котами треба щодня проводити хоча б 15 хвилин.

А ще коти не люблять, коли їх лякають. Особливо, коли це роблять задля смішного відео чи розваги. Коти це відчувають і дуже ображаються.

Якщо у вас є така звичка, не дивуйтеся, що чотирилапий став погано до вас ставитись. Перестаньте лякати кота.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень