Повалій на тлі кокошників і символа Z цинічно оббрехала Україну і зізналася в любові до росії (ВІДЕО)

Каже, що в українців ніколи не було «духовного виховання»

Співачка родом з України Таїсія Повалій, яка продалася за криваві рублі та стала рупором Кремля, вкотре видала порцію пропагандистської маячні про Україну і зізналася росії в коханні.

Артистка виступила на фестивалі патріотичної пісні «Время героев» в Уфі, а також на гала-концерті конкурсу «ПесниZаРодину» в Кемерово, де розважала громадян країни-терористки піснею про «непідкупну Русь, край Єсеніна».

Відео із пропагандистських заходів розповсюдили росіяни на фан-сторінках запроданки в Instagram. Після виступу Повалій дала коментар місцевим псевдоЗМІ, заявивши, що «у росії велике майбутнє».

Щоб повноцінно вислужитись перед Кремлем, не забула зрадниця полити брудом Україну. Вона видала, що українці не мали «духовного виховання», тому в 2014 році стався «переворот». Просуває Повалій у маси також наратив про те, що на рф хтось нібито хоче зазіхнути, а саме тому вона співає «патріотичні"» пісні.

— У наш час обов'язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть посягнути, тим ми маємо бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані, повинні бачити, бути разом.

 

Я думаю саме такі пісні вирощують ту молодь, яку не можна буде потім ось так ось підкупити.

 

Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб усі переживали за сім'ї, щоб усі думали про своє майбутнє.

 

Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у росії велике. І наша молодь – вона могутня, вона мудра, – почала розхвалювати путіністка країну-терористку.

Так, на фестивалі у Кемерово під терористичною літерою Z, яка вважається сучасною свастикою, Повалій співала на фоні танцівниць у кокошниках. А співала вона наступне:

— Ты дала мне силы несметные, ты – любовь моя и спасение. Ах, ты, Русь моя, песня светлая, край берёзовый, край Есенина.

 

Ты изведала горя горького, но всегда была всем заступницей.

 

Ах, ты, Русь моя, песня гордая, беззаветная, неподкупная!

І якщо в когось раптом ще залишилися сумніви, що Повалій вірна патріотка країни-агресорки, співачка про всяк випадок окремо промовила:

— Я дуже люблю Уфу. Башкортостан – моя улюблена країна, яку я відвідую вже кілька разів, і я прям щоразу закохуюся все більше і більше.

Зазначимо, Башкортостан – країна на Південному Уралі та у Приураллі у складі Російської Федерації. Цікаво, що саме в Уфі на фестиваль патріотичної пісні прийшло досить мало людей, тому Повалій довелося співати перед напівпорожньою площею.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень