Потяг, що віз пасажирів у Чоп, зіштовхнувся з вантажним поїздом: Є загиблі (ФОТО/ВІДЕО)

Перші деталі аварії

Трагедія сталася минулої ночі у Чехії.

Пасажирський потяг місцевої приватної компанії сполученням Прага-Кошище, у якому було приблизно 300 пасажирів, що їхали в український Чоп, зіштовхнувся з вантажним поїздом, повідомили в Укрзалізниці.

За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення є загиблі та постраждалі. На цю мить відомо, що серед пасажирів у Чоп загиблих чи серйозно постраждалих немає.

Нині Укрзалізниця тримає контакт із чеським оператором для максимальної допомоги пасажирам із подальшими пересадками. Через аварію також можлива затримка поїзда Прага-Перемишль, з якого більшість пасажирів пересаджуються на поїзди до України. 

Оновлено об 11:20

В аварії потягів у Чехії загинуло дві українки. Про це повідомили в МЗС України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень