Потужний землетрус очікують в Україні

Відомо, коли і де саме  

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Геофізик Володимир Шляховий заявив, що ближчими роками в Україні очікується землетрус 7-7,5 балів.  В епіцентрі землетрусу, який має статись в сейсмоактивній зоні Вранча, опиниться майже вся країна. 

Фахівець також прогнозує збільшення кількості землетрусів у Полтавській області, де за останні 14 років сталося 15 землетрусів. Причин сейсмічної активності в області може бути кілька.

У земних надрах є напруження і тиск завжди, і якщо додаткові якісь збурення є і впливи, то може статися і землетрус. Більшість землетрусів на Полтавщині сталися на глибині від 5 до 11 км. Механізм подій цих землетрусів однотипний. Тобто причина завжди одна і та ж.

 

Ймовірність впливу нафто-газового видобутку теж є. Хоча так глибоко свердловини не копають, але виключати це не можна. Також ми звернули увагу, що кількість землетрусів у Афганістані і Ірані збільшилась з початком військових конфліктів на цих землях, — зауважив геофізик.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень