Потужна енергія – Овнам, гармонія в стосунках – Терезам: гороскоп на 12 жовтня

Пригоди – Стрільцям

Овен

Не бійтеся ризикувати – саме зараз ви зможете досягти того, про що давно мріяли. У стосунках спробуйте проявити більше уваги до партнерів; ваша енергія може стати основою для нових емоційних зв'язків.

Телець

Приділіть час своїм хобі, які приносять вам задоволення, і створіть атмосферу, де вам буде комфортно. У фінансових справах важливо не поспішати. Можливі незначні витрати, але це не повинно вас засмучувати. Пам’ятайте, що маленькі радощі у повсякденному житті можуть бути найбільш цінними.

Близнюки

Ваше вміння спілкуватися і заводити нові контакти допоможе вам налагодити важливі зв’язки, які можуть виявитися дуже корисними в майбутньому. У стосунках важливо бути відкритими та щирими. Не бійтеся ділитися своїми думками та емоціями – це зміцнить ваш зв'язок.

Рак

Цей період підходить для самоаналізу. Приділіть час своїм почуттям і роздумам про те, що вас справді турбує. Ваше інтуїтивне розуміння людей дозволить вам знайти компроміси. Також можливе нове захоплення, яке принесе в ваше життя позитивні емоції.

Лев

Можливо, ви отримаєте нові пропозиції або можливості, які вимагають вашого лідерства. У стосунках постарайтеся бути більш відкритими до нових вражень – це принесе гармонію і нові емоції у ваше життя.

Діва

Ваше вміння аналізувати ситуацію і приймати зважені рішення буде дуже корисним. У фінансових питаннях будьте обережними та уникати імпульсивних витрат. У стосунках постарайтеся бути більш емоційними – це допоможе розширити вашу близькість.

Терези

Спробуйте знайти компроміси у старих конфліктах і приділіть увагу створенню гармонійної атмосфери. У бізнесі можливі нові співпраці, які принесуть вам користь. Ваше вміння домовлятися та знаходити спільну мову з людьми буде на висоті.

Скорпіон

Ви можете відкрити в собі нові таланти або здібності, які раніше були не поміченими. Відкрийтеся новим можливостям і не бійтеся змін – вони можуть бути позитивними. У стосунках варто бути щирими; діліться своїми почуттями, і це зміцнить ваш зв'язок.

Стрілець

Ваше прагнення до пригод і нових вражень буде сильним. Ваш оптимізм і відвертість допоможуть вам знайти нових друзів. У стосунках не бійтеся вносити новизну – спільні пригоди зроблять ваш зв'язок міцнішим.

Козоріг

Ваші зусилля нарешті почнуть приносити результати. Не забувайте про важливість балансу між роботою та відпочинком. Приділіть час собі й своїм близьким – це підтримає ваше емоційне здоров’я. У стосунках намагайтеся бути більш відкритими до партнера.

Водолій

Не бійтеся експериментувати та впроваджувати нові методи у свою роботу. У стосунках важливо проявити терпіння і готовність до компромісів – це допоможе уникнути непорозумінь.

Риби

Ваша уява може підказати вам нові ідеї, які варто реалізувати. У стосунках варто прислухатися до почуттів партнера; щирі розмови можуть зміцнити ваш зв'язок.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень