Поставте ці кімнатні рослини на підвіконня і конденсату не буде: лайфхак від флористів

Як позбутися конденсату за допомогою домашніх квітів

Щоб прибрати конденсат на вікнах і заодно поліпшити інтер'єр квартири,  потрібно просто поставити на підвіконня деякі домашні квіти - вже через кілька днів рівень вологи нормалізується, а ви забудете про проблему.

Англійський плющ

Ця рослина відмінно фільтрує повітря, за рахунок чого в квартирі рівень вологи не виявляється занадто високим. Крім того, ця квітка корисна для алергіків - вона прибирає токсини з повітря і очищає його.

Єдине «але» - плющ небезпечний для домашніх тварин, тому краще тримати рослину в недоступності для вихованців.

Лілія

Ця квітка дуже любить вологу, тому всю забере собі - пластиковим вікнам нічого не дістанеться. Рослина невибаглива в догляді і вирощуванні, так що, з нею впораються навіть новачки. Лілія поглинає спори цвілі, нейтралізує токсини і очищає повітря.

Пальма

Ще одна рослина, яка допомагає знизити рівень вологості в квартирі. Незаперечна перевага квітки - переробка вуглекислого газу в кисень, що означає полегшення дихання для мешканців.

Хлорофітум

Таку рослину ще називають «павуковою» - вона невибаглива в догляді і вважається дуже живучою. Рослина не тільки нормалізує рівень вологи, але і успішно очищає повітря, і бореться з пилом.

Тещин язик

Поливати таку квітку можна раз на місяць, ніякі особливі підгодівлі їй не потрібні, зате якщо ви поставите її на підвіконні - точно забудете про конденсат. Вам буде легше дихати і спати, а також «тещин язик» збирає в себе спори цвілі, очищаючи вашу квартиру від грибка.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: конденсат
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень