Постачав світло для 400 000 споживачів: В «Укренерго» показали трансформатор, в який влучила російська ракета 

Таких трансформаторів зараз десятки

Компанія «Укренерго» оприлюднила фото наслідків російської атаки по енергетичній системі України за останні дні.

Це трансформатор на одній з великих підстанцій на Заході України. У момент влучання в нього без світла залишилися приблизно 400 000 людей. Таких трансформаторів зараз десятки.

Це обладнання неможливо замінити швидко, але енергетики роблять все, щоб відновити живлення у країні. Ми вже повернули світло приблизно 70% споживачів у деяких областях центрального регіону та підготували високовольні лінії для підключення в Західному та Дніпровському регіонах, — повідомили в «Укренерго».

З кожною атакою відключення світла можуть тривати ще довше.

Лише 15 листопада ворожі ракети пошкодили 15 енергообʼєктів, зараз не працюють тисячі кілометрів магістральних високовольтних ліній. Ця інфраструктура необхідна для видачі електроенергії з електростанцій та передачі із західних регіонів на Схід, тобто по всій країні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень