Поспішайте! Заощаджуйте 299 доларів на замовленнях TOP1000! Не пропустіть перший бізнес-флагман Blackview із 108-мегапіксельним AMOLED-дисплеєм

Чудова продуктивність забезпечить безперебійну роботу

У цьому швидкоплинному світі технологій люди шукають не просто потужний телефон, але й такий, що підкреслює їхню індивідуальність, відповідає тенденціям та задовольняє
їхні бізнес-потреби.

Як перспективний технологічний бренд, Blackview випустив серію A, спеціально розроблену для користувачів, які прагнуть унікальності та практичності.

Захоплива новина - Blackview з радістю оголошує про глобальний запуск свого першого висококласного бізнес-флагмана з вигнутим екраном, A200 Pro, який відбудеться 21 серпня. A200 Pro не просто оснащений вигнутим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2.4K 120 Гц; він також оснащений 108-мегапіксельною основною камерою, абсолютно новою DokeOS 4.0 на базі Android 13, 6-нм процесором Helio G99 та надшвидкою зарядкою потужністю 66 Вт.

Витончений дизайн A200 Pro неодмінно приверне увагу, а його чудова продуктивність у
поєднанні з абсолютно новою ОС гарантує не лише безперебійну щоденну роботу, але й
відповідає унікальним потребам бізнес-користувачів, забезпечуючи їм першокласний
захист приватності та зручність у роботі.

Вершина естетики смартфонів

Симетричний дизайн з подвійним вигином + унікальний дизайн з двома об'єктивами + спеціальні варіанти кольорів

Як вершина естетики смартфонів 2023 року, Blackview A200 Pro пропонує революційні інновації в дизайні, тактильних відчуттях і виборі кольорів. Вперше A200 Pro має симетричний подвійний вигнутий дизайн як спереду, так і ззаду. У поєднанні з ультратонкими рамками, A200 Pro вирізняється як комфортом, так і зовнішнім виглядом.

Камера може похвалитися унікальним дизайном подвійного об'єктива, який віддає данину поваги легендарному німецькому бренду оптики Rollei, надаючи A200 Pro виразний і легко впізнаваний вигляд. Доступні такі кольори: блакитний світанок, фіолетовий метеорит і чорний полярної ночі. Meteor Purple нагадує космічний фіолетовий світловий слід, одночасно романтичний і таємничий. Daybreak Blue тонко натякає своїм спокоєм на надію, тоді як Polar Night Black глибокий і сповнений таємничості, надаючи загальній палітрі кольорів дуже зрілого вигляду.

Крім того, A200 Pro навдивовижу легкий: його вага складає всього 196 г, а тонкий профіль - лише 8,55 мм. Завдяки гладкому та ергономічному дизайну його неймовірно зручно тримати в руці.

Окрім приголомшливого естетичного вигляду, A200 Pro може похвалитися першокласними можливостями дисплея, камери, операційної системи, процесора та акумулятора, забезпечуючи користувацький досвід, який не має собі рівних.

НОМЕР 1  Захопливе аудіовізуальне свято

- 6,67-дюймовий 2.4K AMOLED вигнутий дисплей + динамічна частота оновлення 120 Гц + частота дискретизації дотику 240 Гц + оптичний датчик відбитків пальців + пікова яскравість 1300 ніт + сертифікований TÜV SÜD за низький рівень синього світла

Щоб запропонувати користувачам яскраве та деталізоване зображення, Blackview A200 Pro вперше представляє 6,67-дюймовий вигнутий дисплей 2.4K AMOLED з роздільною здатністю 2.4K. Захищений міцним склом CORNING® GORILLA® GLASS 5, вигнутий дизайн A200 Pro підвищує співвідношення екрана до корпусу до приголомшливих 92,3%.

Користувачі будуть вражені його майже повноекранним виглядом, щойно вони увімкнуть екран. Завдяки вбудованому динаміку Smart-PA Box, користувачі можуть насолоджуватися захопливим аудіовізуальним досвідом під час прослуховування музики або перегляду фільмів. У порівнянні з традиційними плоскими екранами, вигнутий дисплей A200 Pro має витончений і футуристичний дизайн, забезпечуючи більш розкішний і захопливий перегляд. Крім того, A200 Pro підтримує динамічну частоту оновлення 120 Гц, оптимізовану для ігор, читання та сценаріїв AOD, забезпечуючи чудову якість відображення та заощаджуючи час роботи від акумулятора. Для геймерів частота дискретизації дотику 240 Гц монітора A200 Pro гарантує точне керування, покращуючи ігровий процес і зменшуючи затримку дотику. Окрім привабливих візуальних ефектів, A200 Pro оснащений швидким і безпечним оптичним сенсором для введення пальців на дисплеї.

НОМЕР 2  Зафіксуйте всі заповітні спогади з неймовірною чіткістю та деталізацією

- Задня камера Samsung® 108 Мп + 8 Мп 117° ширококутна + 2 Мп ультрамакро + 16 Мп фронтальна камера Samsung® + Працює на базі новітніх алгоритмів Blackview ArcSoft® 6.0

Щоб дати можливість користувачам зафіксувати всі свої заповітні спогади з неймовірною чіткістю та деталізацією, A200 Pro оснащений чотирма неймовірно потужними камерами. Модуль задньої камери з гордістю демонструє найвищу в історії Blackview матрицю Samsung® ISOCELL HM6 з роздільною здатністю 108 Мп. Завдяки дивовижному розміру сенсора 1/1,67 дюйма, A200 Pro забезпечує яскраві, реалістичні деталі та кольори, майже такі ж правдиві, як їх сприймає неозброєне око. Революційна піксельна технологія New Nonapixel Plus 9-in-1 гарантує яскраві та чіткі фотографії навіть у складних умовах освітлення. Ширококутний об'єктив з роздільною здатністю 8 Мп і кутом огляду 117° дозволяє без зусиль кадрувати групові моменти та захопливі пейзажі, не роблячи жодного кроку назад. Ультрамакро об'єктив з роздільною здатністю 2 Мп дозволяє користувачам зануритися у світ деталей, таких як колючі шипи кактуса або хитромудрі прожилки на листі. Фронтальна камера Samsung® з роздільною здатністю 16 Мп обіцяє яскраве освітлення та чіткі селфі вдень і вночі. Поєднання досконалості новітнього алгоритму Blackview ArcSoft® 6.0 з безліччю складних режимів знімання, таких як HDR, Super Night, Портрет, Краса та Панорама, покращує якість фотографій на разючі 15%. A200 Pro також геніально інтегрує передові функції, такі як запис красивого відео з роздільною здатністю 2K 30 кадрів на секунду, що гарантує, що кожен користувач зможе зняти.

НОМЕР 3 Користувацький досвід - бездоганна плавність роботи завдяки найсучаснішій продуктивності

- 6-нм восьмиядерний процесор MediaTek Helio G99 + до 24 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам'яті + система охолодження 14 883 мм².

Щоб забезпечити користувачам плавну роботу, незалежно від того, чи переглядають вони соціальні мережі, вебсторінка чи ігри, Blackview A200 Pro оснащений передовим 6-нм процесором MediaTek Helio G99, восьмиядерним чіпом, виготовленим за 6-нм технологічним процесом від TSMC. Він складається з 2 високопродуктивних ядер A76 з тактовою частотою 2,2 ГГц і 6 ефективних ядер A55 з тактовою частотою 2,0 ГГц, пропонуючи збалансовану конфігурацію 2+6 ядер, яка обіцяє зоряну та стабільну продуктивність. У бенчмарку AnTuTu A200 Pro набрав разючі 436 084 бали, випередивши навіть деякі 5G-процесори. На графічному фронті A200 Pro оснащений графічним процесором ARM G57 MC2, підсиленим ігровою технологією HyperEngine 2.0 Lite від MediaTek, що забезпечує першокласний графічний рендеринг та наплавний ігровий досвід. A200 Pro пропонує до 24 ГБ оперативної пам'яті (12 ГБ базової + до 12 ГБ додаткової), 256 ГБ ПЗП і карту пам'яті TF з можливістю розширення до 1 ТБ, що дозволяє задовольнити всі щоденні потреби користувача в пам'яті з великим запасом. Для стабільної стабільності та безпеки під час тривалого використання A200 Pro оснащений великою потрійною системою охолодження площею 14 883 мм², яка здатна підтримувати температуру близько 38°C, гарантуючи, що A200 Pro завжди залишатиметься прохолодним.

НОМЕР 4 Новий DokeOS 4.0 на базі Android 13, надійний товариш для бізнес-користувачів

- Бізнес-додаток Workspace + Бізнес-додаток EasyShare + Бізнес-сканування Smart QR + Бізнес-субтитри в реальному часі + Атомізована пам'ять 2.0 + Фокусні обчислення + F2FS та EROFS

Перейшовши з DokeOS 3.1 на DokeOS 4.0, компанія Blackview зробила значний крок у сфері розробки програмного забезпечення, покращивши користувацький досвід для широкої громадськості та підвищивши ефективність у бізнес-середовищі. A200 Pro оснащений абсолютно новою DokeOS 4.0 на базі Android 13, що гарантує користувачам, особливо діловим людям, підвищену ефективність, зручність та конфіденційність у роботі. Нещодавно представлений бізнес-додаток Workspace пропонує їм індивідуальний приватний простір, який легко поєднує роботу та особисте життя, підкреслюючи його ділову ефективність, зручність та конфіденційність. Абсолютно новий додаток EasyShare Business App дозволяє швидко та безпечно передавати файли без підключення до Інтернету, що ідеально підходить для приватних налаштувань. Тим часом функція Smart QR Business Scanning спрощує обмін діловою інформацією, роблячи його ще зручнішим. Функція бізнес-субтитрів у реальному часі є цінним інструментом для міжнародних ділових дзвінків або презентацій. Безперебійні операції мають вирішальне значення для продуктивності бізнесу. Передові функції, такі як Atomized Memory 2.0, звільняють більше пам'яті, а Focus Computing оптимізує продуктивність процесора та графічного процесора, створюючи безперебійну роботу користувача.

Такі технології, як F2FS і EROFS, прискорюють реакцію додатків, що має вирішальне значення для бізнес-додатків, збільшуючи час запуску додатків на 25% і скорочуючи час завантаження на приголомшливі 20%-300%. Ці вдосконалення не лише збагачують досвід користувачів, але й позиціюють A200 Pro як надійного бізнес-союзника на довгу перспективу.

НОМЕР 5  Подовжений термін служби акумулятора та можливість швидкого заряджання

- Потужний акумулятор на 5050 мАг + до 576 годин у режимі очікування + надшвидка зарядка 66 Вт

Щоб забезпечити користувачам тривалий час автономної роботи та швидке заряджання, A200 Pro оснащений потужним акумулятором місткістю 5050 мАг, який забезпечує 576 годин роботи в режимі очікування, 25 годин у режимі розмови, 20 годин у режимі прослуховування улюбленої музики та 9 годин у режимі потокового відтворення відео. Ще більш разючим є те, що A200 Pro підтримує функцію надшвидкої зарядки потужністю 66 Вт, що дозволяє зарядити 50% його масивного акумулятора всього за 20 хвилин.

Інші особливості

Окрім перерахованих вище функцій, універсальна технологія NFC в A200 Pro не лише полегшує швидкі мобільні платежі, але й забезпечує швидку передачу даних, покращуючи та спрощуючи повсякденну роботу користувачів.

Ціна та доступність

Blackview A200 Pro тепер можна придбати за спеціальною ціною для ранніх покупців - 199 доларів США (обмежена кількістю перших 1000 замовлень). Перші 200 покупців також отримають у подарунок пару розумних Bluetooth-навушників. Натисніть тут, щоб отримати свій товар вже зараз!

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень