Посол, чиновники, фуршет і фотографії, зроблені телефоном (20 ФОТО)

У Рівному стартувала «Французька весна»

У Рівному вчергове відбулося відкриття традиційного фестивалю «Французька весна». У наше місто з такої нагоди завітала Надзвичайний та Повноважний Посол Франції  в Україні Ізабель Дюмон.

Напередодні у неї відбулися зустрічі з керівництвом області та міста.

В рамках співпраці та для початку дружніх відносин та обміну передовим досвідом, ми готові домовитись про проведення бізнес-форуму у Рівному з метою залучення французьких інвесторів. Міська влада зробить найкращі інвестиційні умови для них, адже у Рівному вже кілька років відкрито невелике французьке підприємство, яке виготовляє великі металеві контейнери та контейнери для сміття, - зазначив міський голова Володимир Хомко.

А вже після офіційних зустрічей французька делегація, представники міста та області завітали на відкриття фотовиставки Аделін Кейл. Цікаво, що свої фото Аделін робить на телефон, і кілька світлин об’єднує в одну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень