Порошенко почав читати реп у Рівному – новий фейк у соцмережах

Нібито, аби набрати популярності серед молоді

У спільноті «Rivne 1283» опублікували веселу новину про те, що п’ятий президент України Петро Порошенко пішов з політики у музику. Автори пишуть:

Колишній глава держави вирішив піти з політичної сцени на музичну. Про це він заявив у Рівному на презентації дебютної україновної реп-композиції "Хайп".

Молодь підтримує нову владу, що допомогло їм перемогти на позачергових парламентських виборах. Аби здобути підтримку молодих людей, я вирішив розпочати хіп-хоп кар‘єру. Мені відомо, що зараз ця течія є досить насиченою. Гадаю, це дозволить нашій партії отримати додатковий бал на політичній арені. Тим паче, місцеві вибори не за горами. — заявив гарант.

Анонімні джерела повідомляють, що наразі Петро Олексійович почав працювати над власним альбомом, який записує на студії звукозапису у Рівному.

В публікації є посилання на студію звукозапису, тож це може бути прихована реклама. Ознаки фейку можна визначити й за логотипом ТСН. Оригінальний виглядає так.

Тут лінії всередині літер вужчі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень