Порнореклама піцерії у Рівному отримала своє продовження (ФОТО/ВІДЕО)

Зупинятися ніхто не збирається

Реклама дискримінаційна та порушує вимоги частини третьої статті 7, частини першої статті 8 Закону України «Про рекламу». Таким є висновок незалежної експертизи, яку провели в ході справи щодо порнореклами однієї з рівненських піцерій. 

Фахівці управління Держпродспоживслужби проаналізували рекламу і встановили, що вона має ознаки дискримінації та відверті натяки на сексуальні стосунки, «що жодним чином не пов'язано з об'єктом реклами та особливостями його використання».

А це є порушенням Закону України «Про рекламу».

Власнику піцерії призначили 5083 гривні штрафу, а також зобов'язали припинити поширювати рекламу. Він не погодився та й собі подав до суду. Справа розглядається у 8-му апеляційному суді Львова. Днями тут розглядали питання про скасування штрафу.

Сам директор піцерії Олександр Муленко вже й з ліку збився, який це по рахунку суд.

Втім, запевняє, що зупинятися не буде і надалі оскаржуватиме судове рішення, оскільки переконаний, що нічого не порушував. 

Сам директор піцерії ситуацію коментує так:

Якщо про цю рекламу говорять і досі, попри те, що пройшов рік, це означає, що маркетинговий хід був хороший.

 

До того ж думка маркетологів, які вже давно вижили себе у цій професії мене мало цікавить.

 

Часи, коли такі речі вважалися принизливими та обурливими вже пройшли, - вважає Олександр Муленко.

Нагадаємо, торік наприкінці серпня піцерія «Таверна Ель-Пасо» оприлюднила ролик за участю білої дівчини та п'ятьох чорношкірих чоловіків у спідньому. У підсумку усі вони годують дівчину піцою. Видання bykvu.com зауважило, що ролик створений за мотивами вірусного порнофільму “Orgy Is the New Black”, на що натякає візуальний ряд та інтонація «акторки».

Представниця рівненської піцерії у суді пояснила, що у рекламі, яку вважають дискримінаційною, відображається вибір дівчини перед великим асортиментом піци у закладі, а в експертному висновку Громадської організації «Українська Асоціація Маркетингу» ознак дискримінації не довели.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень