«Попросили поїсти та ледь не вбили»: одного з нелюдів, які познущався зі старшої жінки у Бронниках – затримали

Його знайшли геть на Херсонщині

Підозрюваного у розбійному нападі на пенсіонерку в Рівненському районі розшукали на Херсонщині.

Нагадаємо, 31 березня на подвір’я 78-річної жительки села Бронники прийшли двоє невідомих чоловіків. Вони почали запевняти господиню, що раніше їй допомагали по господарству, а потім попросили поїсти.

Коли жінка на кухні відволіклася на телефонний дзвінок, один із «гостей» вдарив її по голові, після чого зв’язали непритомній жінці скотчем руки та ноги та вкрали 30 000 гривень.

Під час проведення слідчих дій оперативники з’ясували, що одним із нападників, причетних до скоєного злочину, може бути 53-річний уродженець Херсонської області, без постійного місця проживання, раніше судимий за аналогічні злочини, за що в сукупності відсидів 35 років за ґратами. 

Його розшукали у місті Гола Пристань Херсонської області, де він тимчасово проживав і підпрацьовував на сільськогосподарських роботах.  

Відповідно до ухвали суду найближчі два місяці підозрюваний, який у скоєному не зізнається і будь-яких показів не дає, проведе у слідчому ізоляторі. 

Досудове розслідування триває.

Поліцейські наразі встановлюють особу та місце знаходження іншого зловмисника.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень