Попри погодні умови: мото та велопатрульні продовжують працювати у Рівному

Їхнє головне завдання - швидке реагування на виклики

Мото та велопатрульні попри погодні умови продовжують працювати у Рівному. У пресслужбі Патрульної поліції міста повідомляють, що погодні умови поки сприяють патрулюванню на двоколісних.

Також там прогнозують, що на велосипедах їздитимуть ще до кінця жовтня, однак мотопатруль стежитиме за громадським порядком ще довше.

Їхнє головне завдання - це швидке реагування на дорожньо-транспортні пригоди, допомогу населенню та супроводи загиблих наших воїнів. Вони працюють щодня із 12-ї до 20-ї години.

Загалом у Рівному працює 8 вело та 5 мотопатрулів. Заснували велопатруль у місті 8 років тому. А от мотопатруль вперше виїхав на вулиці міста цього сезону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень