Понівечена Audi на узбіччі: біля Рівного серйозна ДТП з маршруткою (ФОТО)

Є травмовані

Неподалік Рівного, біля ресторану «Софія», сталася дорожньо-транспортна пригода. Фото з місця події опублікували у телеграм-каналі RIVNE 1283.

Зіткнулися легковик та маршрутка № 47.

На світлині видно, як на узбіччі стоїть побита Audi.

За інформацією патрульної поліції є травмовані. 

На місці правоохоронці та медики. 

Попередньо поліцейські встановили, що водій маршрутки міського сполучення на вимогу пасажира зупинився поблизу готельно-розважального комплексу.

 

В цей час водій автомобіля «Audi» не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із громадським транспортним засобом.  

Унаслідок ДТП травмувався кермувальник легковика: потерпілий перебуває у лікарні, його оглядають медики. В салоні маршрутки перебувало троє пасажирів: вони зазнали незначних травм та не госпіталізувались. 

Також слухачі Радіо ТРЕК повідомляють, що він Дубна до Рівного дорога наче скло. Зупинилися навіть вантажівки, а вздовж траси чимало аварій. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень