Понад сотню «лотерей» закрили на Рівненщині

Техніку – арештували

Спільними зусиллями правоохоронних органів Рівненщини з 20 грудня 2019 року припинено незаконну діяльність 125 гральних закладів, які діяли на території регіону.

Як повідомляє пресслужба обласної прокуратури, у гральних закладах вилучили 286 одиниць комп’ютерної техніки, яка використовувалася для зайняття незаконним гральним бізнесом. На техніку наклали арешт.

- На даний час у слідчих підрозділах органів поліції перебуває 38 кримінальних проваджень, розпочатих за фактами зайняття незаконним гральним бізнесом.

 

За процесуального керівництва органів прокуратури проводяться всі необхідні та можливі слідчі (розшукові) дії, направлені на збирання, перевірку та оцінку доказів, з метою встановлення обставин, що мають значення для розслідування, та які підлягають доказуванню, спрямовані до припинення незаконної діяльності гральних закладів та встановлення осіб, які організували незаконний бізнес на території області, — йдеться у повідомлення прокуратури.

Прокуратура у взаємодії з іншими правоохоронними органами, у тому числі із залученням громадськості через засоби масової інформації продовжує протидію гральному бізнесу, який заборонений в Україні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень