Понад півтори сотні кленів на березі Усті зрізав забудовник (ФОТО)

Він сам прийшов до правоохоронців, щоб повідомити про це

Фото: Оксана Майборода

Стало відомо, хто причетний до вирубки чагарників та 158 кленів у прибережній смузі поблизу центру Рівного. Дерева позрізав забудовник.

Представник компанії «Група Смарт» сам прийшов до правоохоронців розповісти про це, повідомляє «Рівне вечірнє» з посиланням на речницю прокуратури Рівненської області Оксану Жужельську:

— До правоохоронців прийшов Олександр Гусарук, який повідомив, що зрізав ті дерева. Йому виписали адміністративний протокол, і він сплатив 510 гривень штрафу.

 

Знаю, що зі звинуваченням екологічної інспекції у тому, що завдано шкоди на багато тисяч гривень він не згоден. Планує оскаржувати її у судовому порядку. Говорить, що зрізав не хороші дерева, а ті, які наросли самі по собі.

Фото: Дмитро Стрихарчук/Facebook. Він вважає, що жодне здорове дерево не зрізане, тільки ті, які росли під небезпечними кутами 30-40 градусів і ті, які вже лежали у воді.

Як пише видання, спершу представники компанії «Група Смарт» коментували, що непричетні до зрізування дерев вздовж берега річки Устя.

Нагадаємо, за оцінками екоінспекції, збитки внаслідок зрізання дерев перевищують 100 тисяч гривень.

Хоча з цим незгодний рівнянин Дмитро Стрихарчук. Фахівець з видалення та формування крони дерев обстежив територію і виявив, що жодне здорове дерево – не зрізане.

Фото: Дмитро Стрихарчук/Facebook. Він вважає, що жодне здорове дерево не зрізане, тільки ті, які росли під небезпечними кутами 30-40 градусів і ті, які вже лежали у воді.

Більше читайте тут: Розчищений берег Усті, а не збитки на понад 100 тисяч: рівнянин про зрізані дерева, що розслідує прокуратура (10 ФОТО)

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень