Понад пів тисячі літрів спиртного конфіскували на Рівненщині (ФОТО)

Та імпортні цигарки

Днями на вулиці Київській у Рівному дільничні помітили магазин-кафетерій, у якому незаконно продавали алкоголь.

Під час огляду приміщення поліцейські знайшли та конфіскували майже 320 літрів спиртного: 1170 пляшок горілки місткістю 0,25 літра та 40 – по 0,5 л. Також у кафетерії вилучили 10 літрів горілки на розлив.

За продаж алкоголю без ліцензії на 50-річному продавцю кафетерію виписали штрафи. Однак остаточне вирішення ухвалить суд.

Крім того, цього тижня у селі Малі Дорогостах поліцейські зупинили автомобіль Toyota під керуванням 55-річного жителя Луцького району, що на Волині.

Під час обшуків в легковику знайшли 250 пачок цигарок із білоруськими акцизними марками, 235 літрів спирту та 21 літр спиртовмісної рідини бурого кольору у пластикових місткостях різного об’єму. До слова, обшуки правоохоронці провели на підставі ухвали суду.

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень