На медичну допомогу дітей виділили 4 мільйони з обласного бюджету Рівненщини

700 тисяч буде спрямовано для лікування дітей, хворих на цукровий діабет

На медичну допомогу для дітей з обласного бюджету виділять 4 мільйони. Програми «Діти Рівненщини на 2021-2023 роки» спрямована на медичну допомогу дітям із вродженими і спадковими, орфанними захворюваннями, онкогематологічною паталогією. Також допомагають в лікувані дітей з вродженим імунодефіцитом, ендокринологічними захворюваннями, муковісцидозом, хронічними гепатитами В та С, дитячим церебральним паралічем та розсіяним склерозом.

Фінансування з обласного бюджету складає 6,2 млн грн. З них 1,8 млн грн – забезпечення онкогематологічного відділення «Рівненської обласної дитячої лікарні». Зокрема, на хіміопрепарати та супровідну терапію, а також 1 млн грн – на лікування хворих на гемофілію.

700 тис. грн спрямовано на забезпечення хворих дітей на цукровий діабет та 200 тис. грн на медичні препарати хворих на імунодефіцит. Окрім того, 250 тис. грн виділено на препарати імуномоделючої терапії дітей з діагнозом розсіяний склероз.


Окрім виділення коштів з обласного бюджету на виконання заходів передбачено фінансування з державного та місцевих бюджетів в сумі 9,2 млн грн.Цей проєкт рішення депутати затвердили в цілому – 61 «за». 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень