Понад 25 000 українців – за скасування «карантину вихідного дня»

Відповідна петиція вже набрала необхідну кількість підписів

Петиція щодо скасування в Україні «карантину вихідного дня» за кілька днів набрала потрібну кількість голосів для розгляду президентом.

З 10 листопада звернення під назвою «Ні карантину вихідного дня! Ні обмеженням в здійсненні підприємницької діяльності!», автором якого стала Катерина Сергіївна Єгорова, зібрало понад 28 тисяч підписів.

У тексті вказано, що громадськість, представники бізнесу та експерти ринку

висловлюють категоричний протест ініціативі введення «карантину вихідного дня» і вимагають скасувати дію такого виду карантину, а також заборони на здійснення підприємницької діяльності, як в цілому, так і з обмеженням часу.

Крім того, владу закликають «суворо дотримуватись Конституційних гарантій на підприємницьку діяльність, працю, соціальний захист та гарантій на відшкодування за рахунок держави чи органів місцевого самоврядування матеріальної та моральної шкоди, завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органів державної влади при прийнятті законодавчих та нормативних актів» і надалі – проводити консультації з громадськістю та представниками бізнесу щоразу та з усіх питань щодо формування та реалізації державної політики, зокрема «щодо встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів, врахування органами виконавчої влади у своїй роботі пропозицій громадськості та бізнесу для розв’язання суспільно значущих проблем».

Ознайомитися з повним текстом можете ТУТ.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень