Понад 1 мільярд надійшло у бюджет Рівного

За  результатами 2015 року загальний обсяг дохідної частини бюджету міста Рівного складе майже півтора мільярди гривень. Про це йдеться у щорічному звіті міського голови Рівного. Далі пряма мова Володмимра Хомка:

Доходи загального фонду бюджету складають 1 мільярд 368 мільйонів, в тому числі власні доходи  - 587 мільйонів, та субвенція з державного бюджету - 781 мільйон. Доходи спеціального фонду - 68 мільйонів. Я вас запевняю, що це найбільш успішний рік для всіх міст України за всю історію Незалежності України. Це результат тієї децентралізації, в першу чергу фінансової, про яку так багато говорили в Україні.

Зауважимо, що найбільше грошей в бюджет міста надійшло з податку на доходи фізичних осіб, акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, єдиного податку, плати за землю та  надходження від оренди майна комунальної власності, а саме - 557 мільйонів гривень. В порівнянні з минулим роком, очікуване зростання обсягу власних доходів загального фонду бюджету міста складе майже 145%.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень