Понад півсотні – киснезалежні: в обласній лікарні завантажені понад 80% ліжкомісць

Це один із 9 опорних закладів в області для лікування хворих на коронавірус

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Рівненській обласній лікарні зайняті понад 80% ліжкомісць, передбачених для лікування хворих на коронавірус. Це один із 9 закладів області, що в переліку першої хвилі надання допомоги пацієнтам з ковідом.

Лише за вихідні сюди доправили 10 пацієнтів, одна людина померла. На початок тижня в обласній лікарні перебувало більш як 60 хворих, говорить директор медзакладу Віктор Ткач:

— Ще днів 10 тому у нас було до 40 хворих, а уже 63. В цілому персонал справляється, старається. Ми будемо формувати 4-ту бригаду. Тому що у зв’язку з невеликою кількістю хворих ми зменшили кількість команд, 4-ри бригади – це максимальна кількість, яка в нас може бути. То формуватимемо 4-ту команду.

Із 63-х хворих 58 – киснезалежні. У закладі можуть розгорнути ще 40 ліжкомісць, але у разі термінової необхідності, бо насамперед обласна лікарня – це заклад 3 рівня, де надають високоспеціалізовану допомогу.

Віктор Ткач додав, що в їхній заклад госпіталізовують пацієнтів і з інших областей. Тобто, якщо вони були у Рівному, наприклад, в гостях, і їм стало зле – їх везуть в обласну лікарню.

Препаратів, передбачених в національному переліку засобів для лікування хворих на коронавірус, у медзакладі достатньо, додав Віктор Ткач.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень