Понад 800 храмів Рівненщини проводитимуть святкові богослужіння. Як їх контролюватиме поліція?

Зокрема забезпечувати безпеку громадян й дотримання карантинних вимог

На території області святкові богослужіння у ніч із 1 на 2 травня заплановані у 811 культових спорудах. 

Керівництво поліції напередодні свят зустрілося із духовенством краю, аби спільними зусиллями забезпечити безпеку громадян та дотримання ними карантинних обмежень та вимог під час Великодня. 

Понад 600 працівників поліції у цей період нестимуть службу у посиленому режимі. Крім того, безпеку біля храмів забезпечуватиме й 69 Нацгвардійців. Допомогу у забезпеченні правопорядку надаватимуть також і члени громадських формувань. Крім того, біля кожної культової споруди знаходитиметься відповідальна особа від релігійної громади.

Для оперативного реагування на повідомлення та можливі вчинені правопорушення ситуаційний центр поліції області переведений на позаплановий режим роботу.  

 

Правоохоронці готові до забезпечення публічної безпеки та порядку під час великодніх свят і звертаються до громадян бути свідомими — не нехтувати встановленими карантинними обмеженнями, — повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області Руслан Жук.

Як додав Руслан Жук, у разі виявлення порушень громадянами запроваджених правил карантину поліцейські проводитимуть превентивну та роз’яснювальну роботу, а у випадку грубого порушення чи систематичного — прийматиметься відповідне рішення.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень