«Поможіть! Бл**ь, душать! С**а, не можу дихать»: у Рівному затримали чоловіка (ВІДЕО)

Як каже сам затриманий – «ні за що»

У Рівному затримали чоловіка за неповагу до поліції. Скріншоти з відео. Колаж: Радіо Трек
У Рівному затримали чоловіка за неповагу до поліції. Скріншоти з відео. Колаж: Радіо Трек

У Рівному на вулиці Небесної Сотні патрульні жорстко затримали чоловіка. До нього застосували фізичну силу, повалили на землю, і надягли кайданки.

6-хвилинне відео затримання опублікували у спільноті Рівненщина кримінальна.

Під час затримання чоловік чинить супротив, лається, а жінка, яка знімає відео коментує, що затримання відбулося начебто без причини, мовляв, вони сиділи у своєму дворі і навіть не пили.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика (18+)

Натомість у пресслужбі патрульної поліції кажуть: чоловік розпивав алкоголь у громадському місті і показав непристойний жест копам, повідомляє «Рівне вечірнє».

Згідно з інформацією патрульних, коли їхнє авто проїжджало повз вулицю Небесної Сотні, з двору одного будинку невідома особа показала непристойний жест в бік працівників поліції.

Копи підійшли до цього чоловіка. У спілкуванні з ними він поводив себе зухвало, курив тютюнові вироби у забороненому місці, почав вживати нецензурну лексику.

Громадянина затримали та освідували на стан алкогольного сп'яніння. Результат – 2.08 проміле. Встановлено, що особа раніше була позбавлена волі та відбувала покарання за ст. 186,185,187 ККУ.

Чоловік вийшов на волю 3 місяці тому.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень