Помітно нервував і видав себе: поляки затримали українця, що прагнув пішки повернутися додому

Що було не так?

Фото ілюстративне

Як зазначає Komenda Główna Straży Granicznej, у середу, 24 липня, на прикордонному переході в Медиці (Шегині) для пішого переходу в Україну зареєструвався 36-річний громадянин України.

Під час перевірки його документів з’ясувалося, що чоловіка розшукувала прокуратура за численні злочини, скоєні на території Республіки Польща.

 

Водночас під час перевірки чоловіка, інспектори помітили незвичну поведінку ще одного чоловіка вже у павільйоні реєстрації.

Це був також українець, він помітно нервував і раптово покинув чергу людей, які чекали на прикордонний контроль на пішому переході.  

Його поведінка не залишилося поза увагою офіцерів, які помітили незвичне поводження чоловіка та почали його переслідувати – затримали на ринку неподалік пішого переходу.

Як виявилося, прокуратура також розшукувала і цього 50-річного громадянина України.

За участь в організованому злочинному угрупованні та численні грабежі і квартирні крадіжки, обох чоловіків затримали, а потім передали працівникам польської поліції.

З початку 2024 року співробітники Бещадського відділу прикордонної служби затримали понад 120 осіб, якими цікавлять польські та іноземні правоохоронні органи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень