Померлого від коронавірусу блогера Стужука ховали в закритій труні

Наблизитися до труни нікому не дозволили

За інформацією ЗМІ, померлого від коронавірусу блогера-силача Дмитра Стужука поховали в закритій труні в Прилуках, - повідомляє УНІАН.

На церемонії були присутні лише найближчі родичі та друзі. Нікому з них не дали доторкнутися до тіла. Мама померлого ридала і ледь трималася на ногах.

Нагадаємо, український блогер Дмитро Стужук помер 16 жовтня від ускладнень, викликаних COVID-19. Після позитивного тесту на COVID-19 лікарі наполягали на госпіталізації, але чоловік відмовився, коли побачив умови медзакладів у Києві, де лікують інфікованих.

За словами колишньої дружини і також блогерки Софії Стужук, уночі 15 жовтня йому стало зле і його терміново забрали в лікарню. Чоловік перебував у дуже тяжкому стані. Він впав у кому, потім пережив клінічну смерть, після чого його серце зупинилося.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень