Померлих від грибної юшки братика й сестричку поховали в один день

Медики борються за життя ще двох діток

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Від сильного отруєння грибною юшкою на Чернігівщині померли 8-місячний Віктор та 5-річна Аліна Алексеєнки.

Їх сьогодні поховали. За життя їхніх ще одних брата та сестри лікарі борються у столичному Охматдиті. Вони й досі у тяжкому стані в реанімації, повідомляє ТСН.

Вагітна мати дітей, яка спочатку почувалася добре, нині теж у реанімації. Вона отруїлася разом з чотирма дітьми, яких минулого тижня нагодувала юшкою з весняних грибів.

Симптоми отруєння, кволість та блювання спершу проявилися у немовляти, потім уночі почало судомити його сестричку. Іще двом дітям стало зле на ранок.

Загалом у родині п’ятеро дітей. Найстаршого хлопчика, який живе з бабусею і грибної юшки не їв, соцслужби тимчасово вилучили із сім’ї. Родина перебуває на обліку в соцслужбі.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьківських обов’язків.

Лікарі наголошують, що гриби дітям не можна давати.

Гриби дуже важкі на шлунок, це по-перше, по-друге, багато ж грибів дійсно умовно їстівні і їх треба добре знати, щоб правильно збирати, обробляти і правильно готувати, – каже завідувачка відділення анестезіології і інтенсивної терапії Чернігівської обласні лікарні Ольга Балан.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень