Померла відома модель, колишня муза Versace та обличчя Chanel

Їй тільки-но виповнилося 50

У віці 50 років померла відома шотландська модель Стелла Теннант. Про смерть повідомила її сім'я. Причини раптової смерті не повідомляють. У поліції уточнили, що в обставинах смерті Теннант, що настала через п'ять днів після її ювілею, немає нічого підозрілого, - пише ВВС.

Модель стала популярною напочатку 1990-х років, з'являючись у фотосесіях на сторінках Vogue і Harper's Bazaar. Вона була учасницею модних показів Versace та Александра Маккуїна і рекламних кампаніях брендів Calvin Klein, Жана-Поля Готьє і Burberry.

У модному домі Versace висловили співчуття через смерть моделі. Вони назвали Стеллу Теннант багаторічною музою Джанні Версаче і другом сім'ї.

Теннант, аристократка з андрогінною зовнішністю, була онукою 11-го герцога Девонширського Ендрю Кевендіша та герцогині Дебори Кевендіш, у дівоцтві Мітфорд.

До того як стати моделлю, Теннант вчилася у Вінчестерській школі мистецтв і була початківцем-скульптором. Як вона сама зізнавалася, скульптура була її першим коханням.

У модельний бізнес вона прийшла після того, як її помітив фотограф Vogue Стівен Майзель. Але спочатку вона не мала певності, чи хоче робити кар'єру моделі.

Я не знала, чи хочу я, щоб на мене дивилися як на річ. Мені здавалося, що ця індустрія — величезний і дуже неглибокий світ. Я сумнівалася, чи подобається мені, як це все виглядає, - згадувала вона у 2016 році в інтерв'ю Evening Standard.

Однак все ж вирішила спробувати.

Наприкінці 1990-х років модельєр Карл Лагерфельд зробив Теннант обличчям бренду Chanel, зазначивши її схожість з його засновницею, Коко Шанель.

Теннант пішла з моди в 1998 році через вагітність, але потім іноді поверталася для участі в окремих проєктах. У 1999 році вона вийшла заміж за французького фотографа Давида Лазне. У подружжя було четверо дітей.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень