Померла Королева Великої Британії Єлизавета II (ФОТО)

Їй було 96 років

Сьогодні світ втратив легенду – померла Єлизавета II.

Вона правила Великою Британією понад 70 років і померла у 96 років. Інформацію про смерть монарха підтвердили у Букінгемському палаці. Там приспустили прапори.

На сайті палацу опублікували оголошення від королівської родини:

Померла королева Єлизавета II, монарх з найдовшим режимом правління в історії Великобританії. Принц Чарльз, спадкоємець престолу з трирічного віку, тепер є королем і буде офіційно проголошений у палаці Сент-Джеймс у Лондоні, як тільки це буде практично можливо.

Прапори на визначних будівлях у Великобританії та по всій Співдружності були приспущені до половини щогли, оскільки оголошено період офіційної жалоби.

Будучи королевою Великої Британії та 15 інших королівств, а також главою 54 країн Співдружності, Єлизавета II легко була найвідомішим главою держави у світі протягом надзвичайно тривалого правління.

Стан здоров'я Королеви

Сьогодні вдень британську королеву взяли під медичний нагляд через занепокоєння лікарів станом її здоров’я. Після цього всі діти й онуки Єлизавети II вирушили до замку Балморал у Шотландії, а британський суспільний мовник BBC змінив сітку мовлення.

В останні місяці ЗМІ повідомляли про проблеми зі здоров’ям Єлизавети II, через які їй було важко пересуватися. У результаті вона не була присутня на низці заходів.

У вівторок, 6 вересня, Королева ще встигла привітати нову прем'єр- міністерку Британії Ліз Трасс.

Легендарна Королева за два дні до смерті

Так зараз виглядає сайт королівської родини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень