Померла єдина донька Елвіса Преслі і друга дружина Майкла Джексона – Ліза Марія Преслі (ФОТО)

Їй було 54 роки

В ніч на 13 січня в Лос-Анджелесі померла Ліза Марія Преслі – єдина донька короля рок-н-ролу та друга дружина короля попмузики.

Лізу Марію виявила непритомною її хатня робітниця. За кілька годин до смерті Преслі її матір, 77-річна Прісцілла, повідомила, що її доньку госпіталізували.

Відомо, що смерть настала внаслідок зупинки серця.

Ліза Марія народилася 1 лютого 1968 року в Мемфісі. Вона була єдиною дитиною Елвіса Преслі та Прісцілли Преслі. Коли батьки розлучилися, вона з матір’ю перебралися до Лос-Анджелеса. Втім, згодом повернулася до батькового маєтку Грейсленд, який успадкувала після його смерті в 1977 році. На той момент Лізі було 9 років.

Родина Преслі покидає госпіталь після народження Лізи Марії

Ліза Марія пішла стежиною батька і стала співачкою. Втім, повторити хоч наполовину успіх Елвіса їй не вдалося. Всього за життя вона випустила три альбоми.

Преслі була заміжня 4 рази. Її першим чоловіком був музикант Денні Кіо. Вони зберегли теплі стосунки до останніх днів Лізи, адже Денні жив в гостьовому будинку в її маєтку і намагався реанімували свою колишню дружину в очікуванні медиків. В цьому шлюбі народилося двоє синів - Райлі та Бенджамін. Останній вкоротив собі віку у 2020 році, вистреливши собі в голову.  

Другим чоловіком Лізи Марії став король попмузики Майкл Джексон. Причому вони побралися всього через 20 днів після розірвання шлюбу з Денні Кіо.  Преслі та Джексон були одружені 18 місяців, однак вони залишилися добрими друзями навіть після розлучення.

Шлюб із Джексоном тривав 18 місяців

Втретє Ліза Марія вийшла заміж за актора Ніколаса Кейджа. Однак через 3,5 місяці спільного життя він подав на розлучення.

Шлюб з Кейджем тривав всього 109 днів

У 2006 році Преслі вийшла заміж за свого гітариста та музичного продюсера Майкла Локвуда, у них народилися доньки-близнючки Гарпер і Фінлі. Співачка подала на розлучення після 10 років шлюбу.

Джерело: The Guardian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень