Помер відомий голлівудський актор

Денні Аєлло було 86 років

На 87-му році життя помер відомий актор Денні Аєлло, передусім відомий за роллю Тоні Розато у фільмі «Хрещений батько 2» режисера Френсіса Форда Копполи.

Як повідомляє The Hollywood Reporter, Аєлло помер після нетривалої хвороби. Причина смерті не уточнюється. В актора залишилися четверо дорослих дітей.

Денні Аєлло народився в Нью-Йорку 20 червня 1933 року. Кінокар'єру почав досить пізно - перший фільм з його участю вийшов на екрани в 1972 році. Одним зі злетів в його кар'єрі була участь у фільмі «Одного разу в Америці» (Once Upon a Time in America, 1984), де Аєлло зіграв начальника поліції. Він також знімався у фільмах з Вуді Алленом - «Дні радіо» (Radio Days, 1987) і «Пурпурова троянда Каїра» (The Purple Rose of Cairo, 1985).

У 1990 році Аєлло був номінований на «Оскар» як кращий актор другого плану за роль у фільмі «Роби, як треба» (Do the Right Thing, 1989) режисера Спайка Лі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень