Помер Девід Боуї

Він останні півтора року боровся з раком

Британський співак Девід Боуї помер у віці 69 років після боротьби з раком

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ВВС.

Цю інформацію підтвердив його син. Крім того, повідомлення про смерть співака з'явилося на офіційних сторінках Девіда Боуї в соціальних мережах.

«Девід Боуї мирно помер сьогодні в колі сім'ї після мужньої 18-місячної боротьби з раком», – йдеться у повідомленні.

«Хоча багато хто розділить цю втрату, ми просимо вас не турбувати родину (Боуї, – ред.) під час їхнього горя», – наголошується у повідомленні.

Співак щойно випустив свій останній, 29-й альбом «Чорна зірка» на свій день народження в п'ятницю. На ньому всього сім пісень. Критики добре сприйняли останній альбом британського співака.

ДОВІДКА

Девід Роберт Джонс народився в Лондоні 8 січня 1947 року. Псевдонім «Боуї» він почав використовувати в 1960-х роках. У ті роки хітом стала пісня Space Oddity – балада про астронавта майора Тома, який загубився в космосі, випущена в 1969 році.

Особливу славу йому приніс андрогінний образ персонажа на ім'я Зіггі Стардаст, який він створив для концептуального альбому 1972 року The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars.

Девід Боуї також є автором таких хітів, як Let's Dance, Heroes, Under Pressure, Rebel, Life on Mars and Suffragette City. Протягом своєї кар'єри він також знімався в кіно.

Боуї був одружений на американській моделі сомалійського походження Іман із 1992 року. У пари одна дочка – Олександра Захра Джонс, яка народилася в 2000 році. Девід також мав сина від попереднього шлюбу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень