Помер глава Samsung. Його діти заплатять шалені податки на спадщину. Сума вражає

Лі Гон Хі не стало у неділю, 25 жовтня

У неділю помер Лі Гон Хі, глава корпорації Samsung. Йому було 78 років. Видання Yonhap News Agency повідомляє, що дітям померлого доведеться сплатити небувалого розміру податки на спадок.

За деякими даними, сума може скласти $9 млрд тільки за акції.

Лі Гон Хі у 1987 році він став другим главою Samsung після свого батька і засновника компанії.

Південнокорейський промисловець залишив після себе величезну спадщину — тільки фондових активів на суму близько 15,9 млрд доларів. За оцінками Forbes, з чистим прибутком в 12,6 мільярда доларів він і його сім'я входили в число найбагатших людей на планеті.

У Лі Гон Хі залишилися вдова, син і дві дочки. Старша дочка Лі Бу Чжин очолює мережу готелів Samsung Hotel Shilla, а дочка Лі Со Хен відповідає за Благодійний фонд Samsung. Третя дочка Лі Юн Хен наклала на себе руки у 2005 році.

У 2014 році контроль над корпорацією перейшов до його сина і віцепрезидента дочірньої компанії групи, Samsung Electronics, Лі Чже Ену, якого вважають наступником.

Матерівли Корреспондент

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень