Помер Дієго Марадона

Йому було 60 років

Легендарний аргентинський футболіст і тренер Дієго Марадона помер сьогодні, 25 листопада, у віці 60 років. Про це повідомила аргентинська газета «Clarín». Представник Марадони також підтвердив це агентству EFE.

За інформацією «Clarín», у Марадони зупинилося серце. На початку листопада легендарний спортсмен переніс операцію на головному мозку.

В Аргентині оголосили триденний траур у зв'язку зі смертю Марадони.

Дієго Марадона виступав за клуби «Барселона», «Наполі», «Севілья», «Бока Хуніорс». У 1977-1994 роках він грав за збірну Аргентини, вигравши чемпіонат світу 1986 року і завоював друге місце на ЧС в 1990 році.

Марадона визнаний найкращим футболістом XX століття за підсумками голосування на сайті FIFA.

Дієго Марадона - автор найвідомішого голу рукою. Під час матчу чемпіонату світу 1986 року з Англією аргентинець вистрибнув у штрафному майданчику і вдарив м'яч рукою так, що це помітили всі, крім судді. Гол зарахували. Сам футболіст сказав, що частково гол забив він, а частково - «рука бога».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень