Помер Батя – легенда механічного факультету НУВГП

Його пам'ятає багато «механіків»


Відомий у Рівному викладач, журналіст та спортивний менеджер Микола Пікула повідомив на своїй сторінці у Фейсбук про сумну подію.

Він пише:

Сьогоднішній ранок приніс сумну звістку – відійшов у вічність Володимир Олександрович Мірошник.

 

Наш колега, раніше - наш вчитель, викладач з великої літери, який майже 40 років навчав майбутніх механіків та автомобілістів вічному, доброму, світлому…

За свою любов до студентів заслужив вдячне друге ім’я – Батєнька.

 

Пристрасний книгоман, який чи не кожен божий день забігав до рівненських книгарень – чи нема, бува, якоїсь новинки…

 

І сам чимало читав, і студентів до цього привчав. Вже легендарними стали останні лекції кожного семестру – наприклад, «Вплив творчості Достоєвського на розвиток ремонту машин»…

 

А коли їздив зі студентами на практики – обов’язково вимагав докладати до звіту з практики мінімум три квитки з місцевих музеїв.

 

Так було і в Мінську, і в Москві, і в Єлгаві, і в інших містах… І ніхто з практикантів не комизився, а був вдячним за те, що «Батєнька» прилучав їх до світу прекрасного…

 

Важка хвороба не дала можливості Володимиру Олександровичу продовжити свою трудову діяльність, і в 2004 р. він вийшов на пенсію.

 

За першої-ліпшої можливості заходив на рідну кафедру.

 

А в травні 2015 р. поховав меншого сина, 44-річного В’ячеслава, який під час служби в АТО, куди пішов добровольцем, отримав і важкі поранення, і не менш важкі недуги….

Світла пам'ять і вічний спокій!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: некролог
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень