Помер відомий рівнянин: 1 червня перестало битися найбільше культурне Серце Рівного (ФОТО)

Похорон — завтра

Сьогодні, 1 червня, помер заступник начальника управління культури Рівного Андрій Ткачук. Однією з перших про смерть відомого рівнянина на своїй сторінці у Фейсбуці написала міська депутатка Галина Кульчинська.

Вона свого часу, перебуваючи на посаді заступника міського голови з гуманітарних питань, багато співпрацювала з Андрієм Ткачуком. Через смерть людини, яка віддавала всього себе культурі міста, Галина Кульчиньска написала:

- Дуже боляче і дуже сумно Половину свого життя він віддав галузі культура міста Рівне: стільки пережили і зробили разом.

 

Не вірю...немає слів просто...

 

Царство небесне Вам, пане Андрію.Спасибі, що були з нами...

І вже на небесах, разом зі своїм другом Ярославом Мельником, не судіть строго нас грішних..

 

І нехай Господь упокоїть Вашу душу там, де праведні спочивають.

 

Світла пам'ять.

 

Співчуття пані Ларисі і Богданці.

Написала слова співчуття і директорка Міського будинку Культури Ольга Стельмах, вона каже, що за час роботи Андрій Ткачук дуже мало був у відпустці:

- Кілька днів тому ми спілкувалися і Андрій Петрович казав, що після лікарні нарешті піде у відпустку. У нього її ой як багато…

 

Спочивайте на небесах. Ми Вас дуже поважали і любили.

Світла памʼять….

 

Дякую, що були в моєму житті. Ви були моїм Другом… Ви були Колегою, з яким завжди було спокійно та надійно.

 

Ви були Людиною з великої літери. І це «були» якось не поєднується з Вами. Ніяк… Але Ви знаєте, що будете жити в моїй памʼяті завжди.

 

 

А завтра востаннє побуваєте в Міському Будинку культури.

 

Прощання в фойє МБК ( парк ім. Шевченка). в пʼятницю об 11:00

Співчуття Родині з приводу смерті Андрія Ткачука висловив актор Рівненського драмтеатру Юрій Ширко, який теж багато працював разом з померлим. Він написав таке:

Андрій Петрович, дякую за все ..... Вас не вистачатиме .....безмежно сумно…

Свої співчуття також висловили десятки рівнян:

Сергій Васильчук Не вірю.Андрію, як так? Слів немає. Спочивай Друже з миром.

 

Valentina Kozyrevych Не можу повірити... Царство небесне. Співчуття рідним та друзям. Що ж ви так рано, хлопці... Ще б жити й жити...

 

Вікторія Покоєвчук-Зрайко Співчуття рідним. Вічна пам'ять.

 

Sergey Golovnia Андрій Петрович був чудесною, виваженою, мудрою людиною. Відкривав шляхи молодим людям. Царство небесне...та співчуття близьким...

 

Юрій Дюг Шок. Як так.... Співчуття рідним та близьким

 

Тетяна Васечко Андрію??? Серце стрепенулося від болю. Плачу й хочу. Прощавай, земляче. Скільки фестивалів..сумно і боляче.

 

Володимир Сторожук Слів бракує... Тільки світлі спогади, тільки вдячність і великий відчай. Спочивай з миром, Андрій Петрович. Твої справи, твоя посмішка — назавжди із живими

 

Галина Данильчук Господи! Прийми його душу, яка завжди втішала інших своїм добрим гумором, піснею і добрими справами! Чую ваш голос останньої телефонної розмови і мені здавалося, що це були не ви. Сумно.

 

Катерина Сичик Не вірю! Скільки разом пройдено, зроблено… Завжди з повагою, увагою, щирістю, з любов’ю! Вічна та світла Вам пам‘ять, Андрію!Щирі співчуття рідним!

 

Viktor Kovalchuk Андрію, як же так?!! Тільки нещодавно провідували тебе в лікарні, говорили про плани...ти був світла та добра людина, вірно служив культурі міста й області багато років... Спочивай з миром...Царство Небесне та Світла пам'ять, друже...

 

Дмитро Тарасюк Та це просто жах. Не віриться. Часто по дорозі на роботу зустрічалися, віталися, гомоніли...І от... Невимовний жаль. Андрій завжди був таким енергійним... Згорів передчасно. Царство небесне тобі, друже. Співчуття щирі родині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень