На Великдень помер семимісячний хлопчик, якого мати нагодувала грибною юшкою

Дитини не стало 2 травня

Семимісячний Віктор помер у реанімації Чернігівської дитячої обласної лікарні. Із 27 квітня дитина перебувала у комі на ШВЛ. Хлопчику стало зле після того, як мати нагодувала чотирьох дітей грибною юшкою.

За словами головного лікаря закладу Олександра Карети, маленький Віктор помер від того, що токсини отруїли його організм, внаслідок чого припинили працювати внутрішні органи.

 

Нагадаємо, трагедія сталася у селі Олександрівка Добрянської громади на Чернігівщині 26 квітня. Там мати нагодувала чотирьох дітей юшкою з грибами. 27 квітня двох дітей – 7-місячного Віктора і 5-річну Аліну – доправили непритомними до лікарні.

Вранці 30 квітня в реанімації обласної дитячої лікарні Аліна померла, у дівчинки відмовили внутрішні органи.

Двох дітей зараз лікують у дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит», це трирічний Тимофій і шестирічна Вероніка. Вони перебувають у стабільно важкому стані, в реанімації токсилогічного відділення.

Джерело: ТСН, Суспільне

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень