Помер Іван Федів – перший міський голова Рівного в Незалежній Україні (ФОТО)

Патріот, який завжди усміхався

Іван Йосипович Федів був 1950 р.н. Він керував м. Рівне з 1990 по 1993 р.р.

Не стало Івана Федіва. Гарної людини та потужної особистості. Того, хто власне і зробив Ровно Рівним. Ще за СРСР

Останні роки він боровся з онкозахворюванням і здавалося, що вже навіть зміг його подолати.

Але невблаганна хвороба виявилася все ж сильнішою.

Саме під керівництвом Івана Федіва міська рада Рівного ухвалила рішення про НЕ підтримку ГКЧП. Це було перше таке рішення міської ради в Україні. Вже після Рівного подібні ухвали та звернення почали приймати інші міста

Світлана Шкуратюк пише:

Сьогодні пішов з життя справжній патріот, людина з полум'яним серцем, перший мер Рівного в незалежній Україні, вірний друг- Іван Федів.

 

Іван Осипович був дуже світлою людиною. Навіть його останній пост був пронизаний вдячністю до людей. Кращі люди йдуть з нашого життя, але навіки залишаться в нашій пам'яті.

 

Ми будемо завжди вдячні йому за синьо-жовтий прапор над міськрадою, за українські школи в Рівному, за те, що відкривав нам світ; за дружбу та підтримку. Вічна пам'ять

Покійний Віктор Шкуратюк та Іван Федів були друзями й однодумцями

Останній пост Івана Федіва, про який згадує Світлана Шкуратюк був таким:

Про життя і з життя

 

Знову доля мене занесла в медицину. Тепер це був екстремальний випадок і мені прийшлося познайомитись з системою екстреної медичної допомоги, включаючи швидку допомогу та реанімацію.

 

Мушу відмітити ефективність та оперативність надання швидкої допомоги в моєму випадку. Автомобіль швидкої прибув до місця виклику на протязі 10 хвилин. Медперсонал оперативно оцінив ситуацію і надав необхідну допомогу.

 

Каретою швидкою ми були доставлені в приймальне відділення Комунальної лікарні сколівської ОТГ (точної назви не знаю). Медичний персонал приймальної та реанімації спрацював на вищому рівні. Це надзвичайно важливо, бо тут секунди вирішують долю людини.

 

У відділенні персонал оперативно надав кваліфіковану допомогу і врятував мені життя. Я щиро вдячний усім, залученим в цій ситуації і особливо медичним сестрам, санітаркам та черговому лікарю. На наступний день мої враження підсилила черговий лікар Наталія Борисівна Козак.

 

В даному випадку усе було на вищому рівні. Можливо хтось знає і інші, не такі позитивні випадки, але цей допис ніяк не для вираження співчуття, а крапелька позитиву в негативні випади проти української медицини.

 

Любу систему творять конкретні люди, за що несуть персональну відповідальність. Проблем багато, але вирішувати їх маємо усі разом, вкладаючи свою і конкретну часточку.

 

Доброго вечора Україно!

Іван Федів хворів на лейкоз і пройшов довгий шлях достатньо успішної боротьби з цією хворобою. Найпевніше останнє загострення і смерть наступили все ж через проблеми з серцем

Цей допис Іван Федів зробив у суботу вечором, а вже сьогодні Микола Вараницький з м. Рівне під ним повідомив

Микола Вараницький

 

На жаль, сьогодні вранці почув страшну звістку: Івана забрала смерть, з якою Він безстрашно боровся! Царство Небесне і вічна пам'ять, друже Іване!

 

Іван Федів перед, тим як стати головою міськвиконкому м. Рівне, працював начальником цеху на підприємстві "РівнеАЗОТ"

Підтверджено, що причиною смерті Іван Йосиповича стала – гостра серцева недостатність

Поховають Федіва у рідному селі його батьків:

 

Крушельниця, Сколівського району на Львівщині

Можливо, на поховання Івана Федіва будуть збирати гроші.

Якщо про це стане відомо, ми дамо про це знати тут.

У цій публікації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень