Помер Юхновський. Герой України, науковець, політик: «Гарна і надзвичайно світла Людина»

Йому було майже 100

У Львові на 99-му році життя відійшов у вічність перший віцепрем'єр-міністр України у 1992–1993 роках, фізик-теоретик, політик і громадський діяч Ігор Юхновський.

Сумну звістку повідомив міський голова Львова:

«Помер Ігор Рафаїлович Юхновський. Світла, добра, мудра людина. Творець України та обличчя незалежності», – написав Садовий.

Коли відбудеться прощання та похорон з Юхновським наразі невідомо.

Люди в коментарях під сумною звісткою пишуть:

- RIP голосував за нього на президентських в 1991 році, але він набрав лише 554 719 голосів або 1,74%... і ми не отримали свого Гавела

 

- У 1991р. на Хрещатику я розповсюджував листівки за нього і голосував відповідно також. Дякую йому за працю для України і нашого народу. Царства небесного.

 

- Гарна і надзвичайно світла Людина. Дуже шкода, що ми не чули його думки про події останнього періоду. Якби ми слухали таких, як він та Чорновіл, то Україна до сих пір була б, напевно, цілою і не знала Війни

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень