«Полювання» на жінок у Києві: вриваються додому, нападають на вулицях, вивозять за місто

Одного нападника та трьох підозрюваних вже затримали

За перші два тижні нового року у столиці сталося декілька нападів на жінок.

Злочинці відбирають у своїх жертв гроші та цінні речі, а жінки, які пережили напад, важко відходять від стресу. Одна з ним навіть не пам’ятає кілька годин перебування зі зловмисниками. 

Один із найбільш «диких» нападів стався в Дарницькому районі Києва. 27-річна хореографка вийшла з роботи близько 16:30, але перед тим, як вирушити додому, вона збиралася забрати взуття з ремонту.

Коли дівчина проходила вулицею біля парку Партизанської слави, до неї підійшли двоє чоловіків. На вигляд обом близько 40 років, східної зовнішності. Вони бризнули чимось їй в обличчя і потягли до автомобіля. Киянка знепритомніла.

Вона прийшла до тями в машині, але злочинці відразу стали кричати на неї, погрожувати та знову використали якийсь препарат.

Все було з жінкою далі залишається невідомим. Потерпіла отямилася близько опівночі неподалік одного із сіл Бориспільського району, свого iPhone не виявила, тож змогла подзвонити до чоловіка лише з найближчої АЗС.

Злочинці також забрали у киянки сумку з банківськими картками та документами. На всьому тілі потерпілої були порізи невідомого походження, одяг – у крові, а волосся обрізане.

Правоохоронці кваліфікували напад, як незаконне позбавлення волі чи викрадення людини (ст. 146 Кримінального кодексу України).

Ще один жорстокий напад стався у Подільському районі на вулиці Кирилівській у Києві. Грабіжник напав на жінку, яка відчиняла двері кіоску на зупинці громадського транспорту.

Начальник Подільського управління поліції Юрій Трембицький розповів, що спочатку жінку збили з ніг, а потім почали душити її собачим повідцем. Коли та перестала чинити опір, чоловік схопив її сумку, забрав із неї два мобільні телефони та втік.

Нападника затримали за «гарячими» слідами. Ним виявився 42-річний місцевий житель, раніше засуджений за майнові злочини.

Ще один напад цього місяця зафіксували в одній із багатоповерхівок на вулиці Сергія Данченка, що у Подільському районі. Троє чоловіків увірвалися до квартири.

Вони пошкодили вхідні двері, а потім напали на жінку: зірвали з її шиї золотий ланцюжок, забрали з квартири інші прикраси й втекли.

Поліція вже затримала трьох підозрюваних. Це мешканці Києва, Київської та Донецької областей. Затриманим від 33 до 38 років.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень