Полякова відсвяткувала день народження на Мальдівах (ФОТО)

Їй виповнилося 37 років

Олі Поляковій 17 січня виповнилося 37 років. Українська співачка відправилася у відпустку на Мальдіви. Зірка охоче ділиться в Instagram ефектними фото на фоні природи.


 
Зірка виклала відверті фото й привітала себе з 37-річчям.


 
Політ нормальний!))) Вперше в житті не можу побудувати плани, не знаю про що мріяти, і куди прагне, бо минулий рік показав, як хиткі й самовпевнені наші плани..., тому це пост подяки! <...> Подяка для мене є ключовим моментом у житті, зрозумівши силу подяки людина відкриває для себе неймовірні можливості! А дякувати завжди знайдеться за що!

 

Спасибі! За теплий день, за сім'ю, за дітей здорових, живих батьків, кар'єру, друзів, вдячних глядачів, розкішні пісні, за можливість виходити на сцену, їздити по світу, дивитися в очі коханих! За все спасибі! Робимо, що робиться, а будь, що буде! Спасибі всім! З днем ​​народження мене))), - написала співачка.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень