Поляки взяли під варту українця через фальшиве пограбування на мільйони

Поліцейські засумнівалися щодо величини суми

Фото ілюстративне

Наприкінці квітня до поліції звернувся 58-річний громадянин України, який заявив, що став жертвою пограбування перед будинком на вулиці Кошиковій у середмісті польської столиці.

За словами потерпілого, невідомі збили його з ніг, жорстоко побили і відібрали пакет з грошима, з яким чоловік нібито повертався з пункту обміну валют.

За словами українця, в обмінному пункті він обміняв іноземну валюту на злоті.

Тоді у польських ЗМІ фігурувала сума у 2 млн. злотих. Пізніше вона зросла до 4 млн, а це – майже 1 млн.євро.

У поліцейських, які допитували чоловіка, в якийсь момент виникли сумніви щодо походження великої суми, яку у нього нібито було викрадено, - зазначає RMF24.

Під час допиту фігурант справи стверджував, що вся сума належить йому. Гроші нібито були отримані від продажу майна та із заощаджень чоловіка. З'ясувалося, що це не відповідає дійсності. Як встановила поліція, викрадені гроші не належать чоловікові.

Суд вирішив взяти його під варту, щоб він не перешкоджав слідству. Однак, на даному етапі правоохоронці не бажають розголошувати подробиці своїх висновків.

Детально про пограбування українця на мільйони ми писали:

Фальшиве пограбування? В центрі Варшави в українця вирвали торбу з сотнями тисяч євро

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень