«Полуничний» манікюр обіцяє стати яскравим трендом цього літа (ФОТО)

Яскравий акцент у літньому образі

Відома американська модель Кендалл Дженнер постійно створює нові тенденції у світі моди. Цього літнього сезону знаменитість привернула увагу до простого, але яскравого манікюру .

У своєму Instagram  артистка продемонструвала модний дизайн, який виглядав красиво у поєднанні з яскравим блайзером та купальником. Вибравши червоний колір манікюру, модель повернула його моду в оновленому форматі.

28-річна світська левиця, з огляду на особливості своєї професії, не може використовувати хромовані лаки чи об'ємні фігури для дизайну нігтів.

Модель обрала природну квадратну форму для своїх нігтів і нанесла  яскравий червоний лак. Хоча дизайн виглядає досить стримано, «полуничний» відтінок ідеально підходить для літа і залишиться модним надовго.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень