Польща хоче вигнати російських дипломатів за шпигунство

Над цим зараз працюють

Польська влада вирішила вислати з Польщі 45 російських дипломатів за їхню діяльність, що не відповідає статусу дипломата. Йдеться, зокрема, про шпигунство, повідомляє видання Onet.

Цю інформацію на конференції підтвердив речник міністра координатора спецслужб Станіслав Жарин, який повідомив, що Агентство внутрішньої безпеки підготувало список із 45 осіб з дипломатичних кіл, які працюють на російські спецслужби.

У середу вранці з цього приводу в міністерство закордонних справ терміново викликали посла Російської Федерації в Польщі Сергія Андрєєва. За словами інформаторів, усі дипломати становили загрозу безпеці Республіки Польща, а їхню діяльність можна вважати шпигунством на користь іноземної держави.

Існування списку також підтвердив речник уряду Пьотр Мюллер. 

- Такий список передали. Сьогодні викликали посла Росії в МЗС. Ми поговоримо про це, і сьогодні буде оголошено рішення щодо наступних кроків, - сказав він у Сеймі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень