«Політичних схем багато, але важливий результат», – Віталій Коваль про «Велике будівництво»

Розвіяв звинувачення

Голова облдержадміністрації Рівненщини Віталій Коваль прокоментував зауваження від користувачів соцмереж щодо президентської програми «Велике будівництво».

Мовляв, теперішня влада хоче присвоїти собі заслуги попередників, адже будівництво та реконструкція об’єктів розпочали ще за часів Петра Порошенка.

Найважливішим є завершення усіх робіт, каже Віталій Коваль. Адже зазвичай усі проєкти після зміни влади просто заморожували:

Фактично на баласнсі ОДА є старі забуті довгобуди.

Їх розпочали ще у 2008-2010 роках.

Загалом їх понад 170. 

 

Це стара як світ схема освоєння коштів.

 

 

Об'єкт розпочинали, він ставав довгобудом, а тим часом зацікавлені особи освоювали фінансування.

Очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль

Тож керівництво області за підтримки президента Зеленського докладають усіх зусиль, аби вже з 1 вересня діти пішли у нові дитячі садки та школи, а спортсмени займалися у комфортних умовах.

Нагадаємо, завдяки програмі «Велике будівництво» на Рівненщині з’являться 5 шкіл, 5 дитсадків та 5 стадіонів. Також до кінця року планують збудувати понад 70 км доріг та реконструювати приймальні відділення в опорних лікарнях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень