Поліція знайшла крадений велосипед у Рівному. На ньому перевозили наркотики

Патрульні виявили у громадянина речовини, схожі на наркотичні, та, ймовірно, викрадений велосипед

Громадянин тричі повідомляв хибні дані відносно себе, проте його особу полісмени встановили. Під час поверхневої перевірки у 35-річного велосипедиста виявили міні-вагу та пакетик з речовиною, зовні схожою на наркотичну.

Сьогодні патрульні на Дорошенка помітили підозрілого громадянина на велосипеді. В охоронців порядку було достатньо підстав вважати, що в рівнянина можуть бути заборонені в обігу речі. Зупинившись неподалік, інспектори надали вимогу про зупинку, проте він проігнорував та почав тікати на велосипеді… та, не впоравшись з керуванням, впав, - повідомляють у поліції.

Також у поліцейських виникла підозра, що велосипед був здобутий злочинним шляхом, оскільки мав декілька нашарувань фарби та затерті дентифікуючі ознаки марки.

Громадянин добровільно передав велосипед для перевірки.

Номер рами К81204369. Просимо власника, який впізнав свій велосипед, звернутись у відділ поліції.

Велосипед нині у поліції.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень