Поліція затримала рівнян за розбій на Костопільщині

Інцидент стався ще наприкінці жовтня у селі Кам’яна Гора

27 жовтня торік до помешкання 40-річної жительки села Кам’яна Гора вдерлися троє невідомих чоловіків у масках. Господиня без вагань відчинила двері, адже зранку, зазвичай, приносили молоко двом малолітнім дітям, які на момент скоєння злочину спали. Нападники, завдавши тілесні ушкодження 17-річному синові та матері, зв’язали їй руки та почали вимагати гроші. Зловмисники заволоділи 200 доларами США, ювелірними виробами, мобільним телефоном та іншими матеріальними цінностями. Загальна сума завданого збитку становить 24 тисячі гривень.

Поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників. Ними виявилися 17-ти, 19-ти та 23-річні жителі Рівного. Хлопці неодноразово притягувалися до відповідальності за крадіжки на території Рівненської області, однак відбулися умовним терміном.

Наразі двом із них повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Стосовно 17-річного зловмисника тривають слідчі дії.

Правоохоронці перевіряють також причетність усіх трьох до скоєння аналогічних злочинів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень