У трьох областях шукають зниклого безвісти військового з Волині (ФОТО)

Його слід губиться у Новограді-Волинському

Фото ілюстративне

Сестра зниклого просить про допомогу у Фейсбуці.

- Зник 28-річний волинянин Моружко Анатолій Юрійович із села Уховецьк, Ковельського району. 17 листопада Моружко Анатолій виїхав в м. Новоград-Волинський, Житомирської області, відтоді місце перебування його невідоме, зв'язок з ним відсутній.

 

Його прикмети: зріст близько 183 см, середньої статури, волосся коротке чорного кольору, чорна борода. На мізинці лівої руки татуювання група крові «ІІІ+».

 

Був одягнутий: чорні штани з боковими кишенями, чорна куртка з тканини, темно-синій гольф, чорні кросівки з білими вставками. З собою мав зелений військовий рюкзак з металевою биркою «Моружко», зелену барсетку через плече.

Cестра Валентина Моружко повідомила, що

чоловік служить у Новограді-Волинському у 30 окремій механізованій бригаді ім. князя Костянтина Острозького

У поліції Рівненської області зазначили, що цього чоловіка шукають у сусідній області. Втім, не виключають, що він може бути і на Поліссі. 

- Цей чоловік дійсно вийшов у Корці, а потім пересів на інший автобус, що рухався у напрямку Новограда-Волинського. Вийшов цей чоловік у Новограді. Тобто зник він на Житомирщині. 

 

Нині поліція Житомирської області розслідує кримінальне провадження за фактом зникнення людини, - повідомила прес-офіцер ГУНП в Рівненській області Марія Юстицька. 

Якщо хтось бачив чоловіка – повідомте у поліцію за номером 102.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень