Поліція Рівненщини обшукала міську раду

Вилучали документи з підписом секретаря міськради

У міській раді Вараша напередодні проводили обшук. Як повідомляє депутат міськради Сергій Денега, слідчі дії проводилися в рамках кримінального провадження за ознаками службового підроблення документів секретарем міськради Вараша.

З його слів, правоохоронці вилучили півсотні документів з підписом секретаря міськради:

 

 

Вилучалися документи. Вилучення робила Національна поліція.

Поліції потрібні були документи, які містять не менше 50ти зразків підпису секретаря Кузнецовської міської ради, а також не менше 50ти зразків її почерку.

Вилучалися інші документи, зокрема журнал вихідної кореспонденції та журнал реєстрації довідок.

Коротко по суті:
Слідчий вважає, що секретар Кузнецовської міської ради , являючись посадовою особою органу місцевого самоврядування, 07 жовтня 2016 року підписала довідку № 417 з недостовірними даними, зокрема, про зайняття депутатом Кузнецовської міської ради 
(ймовірно мова про Катерину Конопелько)
04 жовтня 2016 року у період з 08-00 год. до 10-00 год. депутатською діяльністю, у той час як остання перебувала на території промислового майданчика ВП «Рівненська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом».

 

 

У прес-службі обласної поліції факт проведення обшуку підтвердили, утім, більше інформації правоохоронці не розголошують, адже кажуть, це може завадити розслідуванню, яке вже наближається до завершення.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень